onsdag 4. november 2009

Ja, da var det min tur...


til å få dette svineriet. Jeg tvang meg selv på jobben i dag men ble sendt hjem igjen. Egentlig litt dårlig gjort å dra på jobb når man har alle symptomer på svineinfluensa men jeg gikk fordi jeg ikke ville la de andre i stikken.. Heldigvis sendte de meg hjem og sa at jeg ikke fikk komme tilbake før jeg var frisk. Tar meg en tur til legen i morgen for å høre hva han sier. Har egentlig ikke tid til å være syk altså... Men her ligger jeg med vondt i hele kroppen og får bare godta at det blir noen dager i bingen. Håper dere andre holder dere friske.
klem fra

4 kommentarer:

 1. Hei! Så koselig at du vil være med på trekningen inne hos meg. Ønsker deg lykke til.
  Synes du har en koselig blogg her også. Du har tydeligvis en del male prosjekter på gang, og julegavelista var allerede ferdig så jeg.

  Føler med deg som tydeligvis har mistet et ufødt barn. Det er en tung bør å bære, men ta vare på gode følelser og tanker. Du vokser med dem!

  Når det gjelder denne svineinfluensaen er mitt råd til deg å IKKE gå til legen før du har snakket med dem. Husk det er du som er smittebærer, og på venterommet sitter kanskje mange sårbare personer. Avtal med legen din først slik at du ikke blir sittende sammen med dem. Men må du egentlig til legen da?
  I disse tider har vel alle 8 sykedager hvis de får influensa, eller tar jeg feil?
  Uansett, God bedring til deg. Jeg stikker innom igjen!

  SvarSlett
 2. Off off nei du å!!! :-( Ikke bra... Du må ta masse masse vare på deg selv, ta det med ro!
  Masse masse god bedring!!!

  stor god bedring klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Hei Henriette:)
  Tusen takk for tilbakemeldingen!! så takknemlig! Jeg er nok egenltig veldig enig med deg når det gjelder telefonen.. Har hatt en teknisk sak nå, men syns bare det har vært plagsomt. så trur nok jeg blir å gå for en enkel denne gangen. Trenger jo bare kunne snakke og melde:) Og mulighet for foto (da kamera ofte ligger hjemme).

  Jeg liker bloggen din kjempe godt og legger meg til som følger;)
  Ha en finfin kveld, klem Maria!!

  SvarSlett
 4. Hei igjen!
  Måtte bare innom for å ønske deg god bedring. Håper det var godt for deg og slippe turen til legen.
  Stor klem fra lykkeliten som idag svinger malekosten på kjøkkenet

  SvarSlett