mandag 4. januar 2010

MIN OPPFORDRING!


Vi begynte såvidt å rydde bort julen i går, men må nok fortsette etter jobb i dag. For det er jo ikke bare å rydde vekk julen, men også pynte vinteren. Og vaske så klart. Her er det mange planer og drømmer i sving, og jeg må være ærlig å si at jeg ikke blir 1oo % fornøyd før alt er på plass. Vi fikk kjøpt oss ny vaskemaskin og oppvaskmaskin på lørdag, kan tro det var deilig å ha det på plass igjen. Hverdagen blir som ny...


Så til oppfordringen min, om å gjøre noe litt ekstra til noen som trenger det litt ekstra.

Jeg har bestemt meg for å verve meg som blodgiver og benmargsdonor. Jeg vet ikke hvor mange år jeg har tenkt på det men aldri fått gjort det. Jeg følger en blogg på nett om en jente som kjemper om kapp mot akutt myelogen leukemi. Der oppfordrer familien til å bli blodgivere og benmargsdonoer. Som de skriver på bloggen så vet de at det er mange rundt dem som tenker på dem og ønsker å strekke ut en hjelpende hånd. En enkel måte å gjøre dette på er å bli blodgiver og benmargsdonor. De vet jo ikke enda om hun trenger det, men det er det MANGE andre som gjør.

Jeg legger ved bloggsiden samt sider der du kan finne informasjon om du tenker det samme som jeg.


(Foto weheartit)


"Blodkrise i hele Norge"
"Blodbankene mangler givere. Situasjonen er så alvorlig at pasienter i enkelte tilfeller ikke blir operert. " Melder tv2 nyhetene
Jeg vil ikke gi oppfordringen til noen spesielle for jeg vil ikke at noen skal føle seg presset til dette. Men kanskje noen andre også vil "reklamere" litt for det på siden sin?
Nå farer jeg avgårde på jobb. HA EN FLOTT MANDAG!!!!

5 kommentarer:

 1. god kveld,
  dette er en kjempe flott sak å støtte.
  håper mange kan og vil følge deg.
  jeg kan ikke pga sykdom.
  men veldig flott og omtenksomt av deg å ta dette opp.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Kjempe flott! Skal gi blod snart jeg..
  Ønsker deg en fin uke!
  Klemmer:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Helt klart enig med deg.. det er en fin sak du gjør. Har vurdert samme sak, men har aldri fått meg til å gjøre det. Men det skal jeg ta å titte på !!takk for et fint innlegg..
  Klem

  SvarSlett
 4. Det fineste "nyttårsforsettet" jeg har hørt noen gang!

  Stor klem til deg :)

  SvarSlett
 5. kjempe bra! :) veldig fin sak du gjör nå.
  håper du får med onkel på veien også ;)
  savner dere allerede.
  hils tomas. klem

  SvarSlett