torsdag 10. september 2009

På han igjen!

Tja, da var jeg vel i gang igjen da.. etter oppfordring fra andre.Syntes ikke dette bloggreiene var så lett men nå tenker jeg at de som er spesielt interesserte tar vel en titt innimellom hvis ikke blir nok dette bare min lille dagbok.

Dere vet jo alle at det ikke ble noe bebis. Begravelse blir 23 sept. Det blir tøft. Og fint.

MEN det blir en liten mopsevalp istedenfor. Dette er en drøm som går i oppfyllelse altså. han er leveringsklar midten av oktober så da får vi ett nytt familemedlem. Fikk akkurat mail av oppdretter at han hadde badet i sitt første vellingsmåltid. så det lover jo godt. hehe. Hun skulle sende bilde av han nå til helgen. og da skal jeg legge det ut her:)

Ellerså feiret jeg bursdagen min i helgen..Ja jeg vet det er lenge siden jeg har hatt bursdag men ting skjedde og tiden har gått fort. Har DESVERRE (hrmf..) mistet kameraet mitt så ble et par dårlige mobilbider.


(hehe, det siste bilde er av kine på nach.. Sorry kine, men tror faktisk du er den eneste som er innom og titter her så da er det jo bare du som får se det også..)


Ellerså skjer det bittelitt på den kreative fronten. Har fått en utfordring om å lage smykker og stille ut i Sverige på et homeparty. Får se om jeg får ut fingeren og får laget fine nok smykker som jeg vil stille ut.


Jeg har også laget noen lærarmbånd og noen såper..


I morgen er det helg. Og da farer jeg avgårde til slektstreff i Finnskogen. Hurra!

Og nå blir det Sushi- enda mer HURRA!

1 kommentar:

  1. Så fint armbånd! Og veldig fint bilde i headern din :)

    SvarSlett