lørdag 6. mars 2010

Mitt nye servise...

Jeg har lenge vært på kikk etter et nytt hverdagsservise.
Jeg ser mange av dere andre samler på Green Gate og andre flotte merker. Men jeg dro på KID i dag og fikk meg et helt nytt servise til 8 personer for under 400kr.
Krus, middagstallerkner, frokosttallerkener og suppeskåler var i settet Heritage. Det virker foreløpig ganske solid i tillegg.
Så får jeg se hvor lenge jeg klarer å holde meg unna Green gate...:)

Har også fått kjøpt maling til kjøkkenet så etter en jobbøkt i natt og noen timer søvn setter jeg endelig i gang på prosjekt kjøkkenkrok... Og om bordet og stolene blir svarte eller hvite,det får dere se senere!!!:)
Ha en flott lørdagskveld!!!

4 kommentarer:

 1. Så stilig dette serviset var da! Har aldri sett sånt på Kid jeg. Ser jo veldig bra ut dette. Hadde vel ikke holdt til mer enn et par kopper fra Green Gate den summen der... Bra kjøp!
  Ha en super søndag!
  Klem

  SvarSlett
 2. hei!!
  Ville og takke for at du er med på min giveaway!trekning er i dag og gratulerer deg med kvinnedagen i dag! stor klem

  SvarSlett
 3. Neida, du er absolutt ikke for sen - kortet ble både laget og lagt ut i går så det er lenge til jeg tar det vekk fra kolleksjonen. Koselig at du synes det er det nydeligste kortet du har sett, det var store ord som jeg tar rett til hjertet:)
  For å bestille det sender du meg bare en mail på saligelavendel@yahoo.com og skriver hva du vil ha. Jeg mailer deg tilbake.Ha en strålende dag!! klem fra Ann-Helen

  SvarSlett
 4. Det servicet har jeg også satt "tenna" mine i, må bare vente på neste lønning... eller kanskje neste neste lønning.. :P

  SvarSlett