fredag 21. mai 2010

Dårlig tid+uten internett=ingen blogging..

Innom en liten tur for å hilse hallo. Det er desverre slik at internetten i heimen er veldig ustabil om dagen, så jeg får bare rukket å titte innom før den slår seg vrang igjen. Jeg prøver likevel i dag på et lite innlegg og håper det går igjennom.
Håper alle hadde en flott 17.mai feiring. Jeg var så heldig at jeg fikk gå i barnetoget i byen for første gang siden jeg var liten. Det var en flott opplevelse. Å vinke til kongefamilien var også en speseill opplevelse.
Vi hadde også besøk av familien fra Äppelbo nesten en uke, så det var tomt å komme hjem på kvelden. Har jo snart bursdag så fikk disse flotte telysestakene av dem. De er fra Perfect Home.

Jeg har også denne tiden gått til innkjøp av mitt første oliventre. Som fortalt om mange ganger før så har jeg definitivt ikke grønne fingre,men hvorfor ikke prøve. Syntes de er utrolig flotte. (Hvis noen har tips om hvordan de stelles, så bukker jeg og takker jeg for det.)
Håper alle får en strålende helg. Vi skal kose hos glugg i Stavern.

Stort smil fra Henriette

1 kommentar:

  1. Så nydelige lysestaker du har fått. Jeg elsker slike, og kunne sikkert hatt 100 vis rundt omkring hvis jeg hadde fått lov.
    Gir fantastisk stemning ute en sommerkveld f.eks.

    Ser at du også har kjøpt oliventre og skal følge med på om du får noen gode tips. De kan jo bli skikkelig gamle, så vi bør vel klare å ta vare på dem vi også....

    Klem Lykkeliten

    SvarSlett