torsdag 19. august 2010

Velkommen til en sniktitt inn på vårt soverom..


Ja, da fikk den vel sin plass. Malingen måtte tørke i to dager, men det blir definitivt ikke den siste puta jeg lager med sjablong. Puter er gøy og man kan aldri ha for mange. Dessuten er det et fint verktøy hvis man vil forandre litt. Jeg liker min egen stil, og jeg liker å blande. Men stilen og smaken forandres jo den også ettersom tiden går.. Så istedenfor å bytte ut alt, kan man bytte på litt farger på puter!-Skilt til venstre er fra jean d'arc living, kjøpt i en herlig interiørbutikk i Halden som jeg desverre ikke husker navet på nå..
-Skiltet med teksten "always kiss me goodnight" har jeg laget selv. Syntes budskapet er flott, og syntes min egen vri på en planke og blonder passet fint inn hos meg.
-Skiltet til høyre fikk jeg til min dåp, og bærer sangen " Kjære Gud jeg har det godt".
-Nattbordslampene har faktisk Tomas kjøpt. De kjøpte han for mange år siden i en smiebutikk på Grønland. Lampeskjermene er fra lampehuset. Liker blandingen av nytt og gammelt.
-Sengepledd fra Kid.
-Farge på vegg er lyseblå. Det er en god sovefarge.
Da ønsker jeg dere alle en god natt og en god helg. Jeg gleder meg til hyttetur i Halden.
Stort smil fra Henriette

4 kommentarer:

 1. Koselig soverom dere har:)
  Når jeg ser slike bilder merker jeg hvor tomt det er med våre nakne vegger! Håper vi snart får rommet for oss selv, slik at det går ann å ha mer dilldall der;) UTEN at ungene skal fikle og leke med alt....

  Var da en utrolig merkelig farge du fikk på første bildet=P hihi... Minner om mitt kamera, som bare tuller for tiden.

  Vi har vel innsett at vi ikke kan ha alt i mørkt tre;) det blir så utrolig mørkt her inne da. Spesielt siden vi har mørkt gulv! Så nå tar vi inn mer og mer hvitt, for å beholde lyset:)
  Jeg bruker quick-lakk, og er superfornøyd!
  Kjøper den på interiørriket i bergen, men de har den sikkert i andre butikker også:)

  SvarSlett
 2. Nydelig sval farge på rommet!

  SvarSlett
 3. Så fint soverom! Og for en jobb du har hatt med å skrive så mye tekt på den puta...tror nok ikke du bytter ut denne med det første!

  SvarSlett