tirsdag 24. august 2010

Trenger litt hjelp...

For over ett år siden fikk vi inn et spisestuebord som jeg var veldig fornøyd med. De som er interessert kan ta en titt HER. Men nå er jeg ikke like fornøyd.. Stilen har jo forandret seg litt...
Bordet tar for mye plass, er tungt og lite håndterlig.. Jeg har gravd frem et bord nede i kjelleren hos mor og far som jeg syntes er nydelig.. Problemet er bare at det er ett gammelt kjøkkenbord. Er det lov å plassere det i stua?? Bordet ser slik ut.(bare overse alt rotet rundt)

Tomas er fast bestemt på at ett kjøkkenbord ikke kan plasseres i stua. Jeg er ikke helt enig. Bordet er lite, men har klaffer og kan slås ut, samtidig tar det ikke for stor plass..

Blir veldig glad om det er noen som har noen meninger eller tips...

smil henriette

8 kommentarer:

 1. Jeg synes absolutt bordet kan brukes i stua. Kjempefint bord. Dessuten praktisk. Det avgjørende er vel hva du har på bordet.


  Hilsen fama

  SvarSlett
 2. hei snuppa!

  tror jeg er enig med deg jeg! syns det bordet du fant hos mor og far er kjempe fint! liker godt sånne typer bord! er du i tvil kan du jo prøve det ut først da, siden du ikke behøver å kjøpe noe mener jeg, ingen skade skjedd om det ikke blir sånn du trodde! nelson er såååå vakker!

  ønsker deg en super dag!

  klem klem

  SvarSlett
 3. Klart bordet kan benyttes.

  Tror det kan bli kjempeflott..
  Du får ommøbelere og overraske han med "NY" spisestue -så endrer han sikkert innstilling :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 4. SÅ KLART du kan bruke det i stua :):):):):)
  Det er jo bare kjempe tøft,si til mannen din at han må kjøpe boka gjennbruk og lese seg til riktig innstilling og smak hi hi hihi...så får nok pipa en annen lyd :):)
  Lykke til....... og få det hjem :):)
  Klems

  SvarSlett
 5. heisan.
  klart du kan bruke det bordet i stua,
  nydelig det er,så sett det opp du,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Det kan du bruke i stua, dt var jo nydelig! Evnt. kan du sage av bena litt hvis det er for høyt. Tror det blir kjempebra!!Lykke til.

  SvarSlett
 7. Hei, jeg har også sett litt på saken og vil gjærne komme med mitt syn:)

  Først, mener du sofabordet eller spisestuebordet? Om du mener spisebordet, så er det mer spessielt det du allerede har og passer perfekt der det allerede står, men klart du skal ha det andre bordet også, bare ikke der... Kan du bytte ut kjøkkenbordet på kjøkkene eller en pult, et gangbord eller stuebordet med det i stede? eller blir det for stort?

  SvarSlett
 8. Ja mener jeg, det går fint. Lykke til :)
  God helg
  Trude :)

  SvarSlett